Σεισμόσ Κρητη / Σεισμοσ Τώρα : Seismos Patra Eidhseis Nea Seismos Patra : Μεγάλη αναστάτωση αλλά και κάποιες ζημιές στο αρκαλοχώρι προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που χτύπησε το ηράκλειο.

Σοκαριστικά βίντεο δείχνουν την έντονη σεισμική δόνηση που εκδηλώθηκε στον νομό ηρακλείου, το πρωί της δευτέρας (27/09). Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17π.μ στη νοτιοανατολική κρήτη. Μεγάλη αναστάτωση αλλά και κάποιες ζημιές στο αρκαλοχώρι προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που χτύπησε το ηράκλειο. Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της.

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από ένα video ντοκουμέντο από την στιγμή που χτύπησε ο σεισμός την κρήτη. Σεισμόσ Τώρα / Σεισμόσ Τώρα Ελλαδα / Seismos Twra Sthn
Σεισμόσ Τώρα / Σεισμόσ Τώρα Ελλαδα / Seismos Twra Sthn from www.thepressroom.gr
Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της. Μεγάλη αναστάτωση αλλά και κάποιες ζημιές στο αρκαλοχώρι προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που χτύπησε το ηράκλειο. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17π.μ στη νοτιοανατολική κρήτη. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Αρκετός κόσμος βγήκε στους δρόμους μετά . 27 σεπτεμβρίου 2021 / 22:20 . Ένας νεκρός και έντεκα τραυματίες είναι ο μέχρι .

Ένας νεκρός και έντεκα τραυματίες είναι ο μέχρι .

Ανησυχία επικρατεί στην κρήτη μετά την φονική σεισμική δόνηση των 5,8 ρίχτερ που «χτύπησε» το αρκαλοχώρι ηρακλείου και είχε σαν συνέπεια να . 27 σεπτεμβρίου 2021 / 22:20 . Σοκαριστικά βίντεο δείχνουν την έντονη σεισμική δόνηση που εκδηλώθηκε στον νομό ηρακλείου, το πρωί της δευτέρας (27/09). Εκατοντάδες κάτοικοι από το αρκαλοχώρι και τα γύρω χωριά θα περάσουν τη νύχτα σε σκηνές καθώς οι… 27 σεπ 2021 23:37. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17π.μ στη νοτιοανατολική κρήτη. Αρκετός κόσμος βγήκε στους δρόμους μετά . Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της. Δεν αποκλείονται μετασεισμοί έως και 5,5 ρίχτερ στην κρήτη λέει ο παπαζάχος. Μεγάλη αναστάτωση αλλά και κάποιες ζημιές στο αρκαλοχώρι προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που χτύπησε το ηράκλειο. Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από ένα video ντοκουμέντο από την στιγμή που χτύπησε ο σεισμός την κρήτη. Ένας νεκρός και έντεκα τραυματίες είναι ο μέχρι .

Σοκαριστικά βίντεο δείχνουν την έντονη σεισμική δόνηση που εκδηλώθηκε στον νομό ηρακλείου, το πρωί της δευτέρας (27/09). Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από ένα video ντοκουμέντο από την στιγμή που χτύπησε ο σεισμός την κρήτη. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Ένας νεκρός και έντεκα τραυματίες είναι ο μέχρι .

Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Σεισμοσ Τώρα : Seismos Patra Eidhseis Nea Seismos Patra
Σεισμοσ Τώρα : Seismos Patra Eidhseis Nea Seismos Patra from image.fthis.gr
Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17π.μ στη νοτιοανατολική κρήτη. Ένας νεκρός και έντεκα τραυματίες είναι ο μέχρι . Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Αρκετός κόσμος βγήκε στους δρόμους μετά . Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της. Ανησυχία επικρατεί στην κρήτη μετά την φονική σεισμική δόνηση των 5,8 ρίχτερ που «χτύπησε» το αρκαλοχώρι ηρακλείου και είχε σαν συνέπεια να . Σοκαριστικά βίντεο δείχνουν την έντονη σεισμική δόνηση που εκδηλώθηκε στον νομό ηρακλείου, το πρωί της δευτέρας (27/09).

Εκατοντάδες κάτοικοι από το αρκαλοχώρι και τα γύρω χωριά θα περάσουν τη νύχτα σε σκηνές καθώς οι… 27 σεπ 2021 23:37.

Ανησυχία επικρατεί στην κρήτη μετά την φονική σεισμική δόνηση των 5,8 ρίχτερ που «χτύπησε» το αρκαλοχώρι ηρακλείου και είχε σαν συνέπεια να . Ένας νεκρός και έντεκα τραυματίες είναι ο μέχρι . 27 σεπτεμβρίου 2021 / 22:20 . Αρκετός κόσμος βγήκε στους δρόμους μετά . Σοκαριστικά βίντεο δείχνουν την έντονη σεισμική δόνηση που εκδηλώθηκε στον νομό ηρακλείου, το πρωί της δευτέρας (27/09). Μεγάλη αναστάτωση αλλά και κάποιες ζημιές στο αρκαλοχώρι προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που χτύπησε το ηράκλειο. Εκατοντάδες κάτοικοι από το αρκαλοχώρι και τα γύρω χωριά θα περάσουν τη νύχτα σε σκηνές καθώς οι… 27 σεπ 2021 23:37. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από ένα video ντοκουμέντο από την στιγμή που χτύπησε ο σεισμός την κρήτη. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17π.μ στη νοτιοανατολική κρήτη. Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Δεν αποκλείονται μετασεισμοί έως και 5,5 ρίχτερ στην κρήτη λέει ο παπαζάχος. Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της.

Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Ανησυχία επικρατεί στην κρήτη μετά την φονική σεισμική δόνηση των 5,8 ρίχτερ που «χτύπησε» το αρκαλοχώρι ηρακλείου και είχε σαν συνέπεια να . Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17π.μ στη νοτιοανατολική κρήτη. Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από ένα video ντοκουμέντο από την στιγμή που χτύπησε ο σεισμός την κρήτη. Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της.

Ένας νεκρός και έντεκα τραυματίες είναι ο μέχρι . Σεισμοσ Τώρα : Seismos Patra Eidhseis Nea Seismos Patra
Σεισμοσ Τώρα : Seismos Patra Eidhseis Nea Seismos Patra from image.fthis.gr
Αρκετός κόσμος βγήκε στους δρόμους μετά . Μεγάλη αναστάτωση αλλά και κάποιες ζημιές στο αρκαλοχώρι προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που χτύπησε το ηράκλειο. Ανησυχία επικρατεί στην κρήτη μετά την φονική σεισμική δόνηση των 5,8 ρίχτερ που «χτύπησε» το αρκαλοχώρι ηρακλείου και είχε σαν συνέπεια να . Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από ένα video ντοκουμέντο από την στιγμή που χτύπησε ο σεισμός την κρήτη. Εκατοντάδες κάτοικοι από το αρκαλοχώρι και τα γύρω χωριά θα περάσουν τη νύχτα σε σκηνές καθώς οι… 27 σεπ 2021 23:37. Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της. Σοκαριστικά βίντεο δείχνουν την έντονη σεισμική δόνηση που εκδηλώθηκε στον νομό ηρακλείου, το πρωί της δευτέρας (27/09). 27 σεπτεμβρίου 2021 / 22:20 .

Μεγάλη αναστάτωση αλλά και κάποιες ζημιές στο αρκαλοχώρι προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που χτύπησε το ηράκλειο.

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17π.μ στη νοτιοανατολική κρήτη. Ένας νεκρός και έντεκα τραυματίες είναι ο μέχρι . Μεγάλη αναστάτωση αλλά και κάποιες ζημιές στο αρκαλοχώρι προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που χτύπησε το ηράκλειο. Σοκαριστικά βίντεο δείχνουν την έντονη σεισμική δόνηση που εκδηλώθηκε στον νομό ηρακλείου, το πρωί της δευτέρας (27/09). Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από ένα video ντοκουμέντο από την στιγμή που χτύπησε ο σεισμός την κρήτη. Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της. 27 σεπτεμβρίου 2021 / 22:20 . Ανησυχία επικρατεί στην κρήτη μετά την φονική σεισμική δόνηση των 5,8 ρίχτερ που «χτύπησε» το αρκαλοχώρι ηρακλείου και είχε σαν συνέπεια να . Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Εκατοντάδες κάτοικοι από το αρκαλοχώρι και τα γύρω χωριά θα περάσουν τη νύχτα σε σκηνές καθώς οι… 27 σεπ 2021 23:37. Αρκετός κόσμος βγήκε στους δρόμους μετά . Δεν αποκλείονται μετασεισμοί έως και 5,5 ρίχτερ στην κρήτη λέει ο παπαζάχος.

Σεισμόσ Κρητη / Σεισμοσ Τώρα : Seismos Patra Eidhseis Nea Seismos Patra : Μεγάλη αναστάτωση αλλά και κάποιες ζημιές στο αρκαλοχώρι προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που χτύπησε το ηράκλειο.. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17π.μ στη νοτιοανατολική κρήτη. Μεγάλη αναστάτωση αλλά και κάποιες ζημιές στο αρκαλοχώρι προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που χτύπησε το ηράκλειο. Εκατοντάδες κάτοικοι από το αρκαλοχώρι και τα γύρω χωριά θα περάσουν τη νύχτα σε σκηνές καθώς οι… 27 σεπ 2021 23:37. Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από ένα video ντοκουμέντο από την στιγμή που χτύπησε ο σεισμός την κρήτη.